ក្រូចថ្លុង ក៏ដូចជាផ្លែក្រូច និងផ្លែឈើរសជាតិជូរដ៏ទៃទៀតដែរ ដែលវាសម្បូរទៅដោយវីតាមីន C។ ជាការពិត ក្រូចថ្លុងមួយផ្លែ ជាមធ្យមផ្ដល់នូវវីតាមីន C 100% សម្រាប់តម្រូវការប្រចាំថ្ងៃរបស់អ្នក ដោយវាមានសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដ៏មានឥទ្ធិពលដែលល្អសម្រាប់ប្រព័ន្ធភាពស៊ាំរបស់អ្នក និងអាចជួយអ្នក កម្ចាត់មេរោគ និងបាក់តេរីដែលអាចបង្កជំងឺបានផងដែរ។
🍊 របៀបធ្វើទឹកក្រូចត្លុងក្រហមរូប៊ី
គ្រឿងផ្សំ
- ក្រូចត្លុង 1 ផ្លែ
- ទឹកស្ពាក្លីង
របៀបធ្វើ
- កាត់ចុងសងខាងនៃផ្លែក្រូចថ្លុង
- កាត់សំបកក្រូចថ្លុងបន្តិច ហើយបកសំបកវាចេញ
- ចាប់ផ្តើមកៀបទឹកក្រូចថ្លុង
- ទទួលទានជាមួយទឹកស្ពាក្លីង
គន្លឹះ
ដោយសារ “ades” គឺរួមបញ្ចូលជាមួយទឹកសេរ៉ូស្ករបន្ថែម យើងនឹងកាត់បន្ថយស្ករ ដោយប្រើតែទឹកផ្លែឈើតែប៉ុណ្ណោះ។ ដោយសារតែវាជាក្រូចត្លុង ដូច្នេះវាអាចមានរសជាតិជូរ។
ក្រូចថ្លុងពាក់កណ្តាលផ្តល់ 60 កាឡូរី និងមានជាតិសរសៃ ដែលនឹងធ្វើអោយអ្នកមានអារម្មណ៍ថាឆ្អែត ននិងជួយទប់ស្កាត់ចំណង់អាហាររបស់អ្នក។