ការណែនាំអំពីការកៀបទឹកផ្លែឈើ
របៀបប្រើឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុកអោយបានត្រឹមត្រូវ
ផ្លាស់ប្តូរទម្លាប់នៃការកៀបទឹកផ្លែឈើរបស់អ្នកដោយបំពាក់ជាមួយឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុកសម្រាប់ការបង្កើតអ្វីដែលថ្មី និងស្រស់ស្រាយ។ ឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុករបស់ Kuvings គឺអាចប្រើជាមួយម៉ាស៊ីនកៀបទឹកផ្លែឈើទាំងអស់របស់ kuvings ហើយនេះកាន់តែងាយស្រួលក្នុងការប្រើប្រាស់។
-
ឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុកត្រូវបានរួមបញ្ចូលមកស្រាប់ នៅពេលបញ្ជាទិញម៉ាស៊ីន EVO820 របស់យើង ហើយក៏អាចជាការទិញបន្ថែមបានដែរជាមួយម៉ាស៊ីនម៉ូដែល C7000, B6000, និង Silent Juicer របស់យើង។ មានភាពងាយស្រួលក្នុងការប្រើប្រាស់ និងទទួលបានទឹកផ្លែឈើដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់!
អំពីឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុក
ក្រៅពីមានពណ៌ខុសៗគ្នាហើយ ឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុក មានភាពស្រដៀងទៅនឹងឧបករណ៍ចម្រោះទឹកផ្លែឈើរបស់យើងផងដែរ។ រូបរាងដូចគ្នា រន្ធតូចៗ និងការបញ្ចូលទៅក្នុងកន្លែងដូចគ្នានៅក្នុងម៉ាស៊ីនទឹកផ្លែឈើ។ ភាពខុសគ្នា គឺស្ថិតលើទំហំនៃរន្ធ និងចំនួនរន្ធដែលមាននៅខាងក្រោម។ រន្ធដែលធំជាងនៅក្នុងឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុក ធ្វើអោយគ្រឿងផ្សំចេញមកមានសភាពក្រាស់ជាងការធ្វើទឹកផ្លែឈើ។ វាមានជ័រកៅស៊ូដែលបិទរន្ធនៅក្នុងឧបករណ៍នេះ ដែលជាការពារកាកបន្លែផ្លែឈើនៅពេលកៀប ។ វានេះធានាថា គ្រឿងផ្សំផ្លែឈើទាំងអស់ត្រូវបានបំបែក និងលាយបញ្ចូលគ្នាបានយ៉ាងល្អ ដូច្នេះអ្នកនឹងទទួលបានទឹកក្រឡុកដ៏ស្រស់ស្អាត និងឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
របៀបប្រើឧបករណ៍ចម្រោះ។ បង្កើតទឹកក្រឡុកដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់
នេះជាការណែនាំដ៏ត្រឹមត្រូវ ក្នុងការបង្កើតទឹកក្រឡុកដ៏ល្អ សម្រាប់ភាពរីករាយរបស់អ្នក។
ទឹកក្រឡុក 2 ពែង
ប្រើប្រាស់ចានដែលលាយបញ្ចូលគ្រឿងផ្សំ និងផ្លែឈើទាំងអស់ចូលគ្នា ក្នុងបរិមាណចំណុះ 400ml។ ទំហំនេះអាចធ្វើទឹកក្រឡុកប្រហែល 2 ពែងក្នុងពេលនីមួយៗ។ បែបនេះធានាបានថា អ្នកនឹងទទួលបានទឹកក្រឡុកដ៏ខាប់ល្អ ដែលយើងអាចធ្វើបានដោយខ្លួនឯង។ យើងលើកទឹកចិត្តអោយអ្នកបិទគម្របឆ្លាតវៃនៅពេលដែលអ្នកកៀបម្តងៗ ដូច្នេះអ្នកអាចបំបែក និងលាយគ្រឿងផ្សំរបស់អ្នកបានយ៉ាងងាយស្រួល។
ទឹក 1 ពែង
សម្រាប់ដំណើរការនីមួយៗ អ្នកអាចដាក់ទឹក 1 ពែងជាមុនសិន។ ការធ្វើដូចនេះ នឹងធានាបានថាគ្រឿងផ្សំទាំងអស់នឹងត្រូវបានបញ្ចេញយ៉ាងល្អពីប្រអប់ទឹកផ្លែឈើ។
ដាក់បន្តិចម្តងៗ ក្នុងពេលតែមួយ
យកគ្រាប់ដែលរឹង ឬស្នូលចេញ រួចបកសំបកជាដើម។ ដាក់គ្រឿងផ្សំបន្តិចម្តងៗ ក្នុងពេលតែមួយ។ នេះនឹងធានាថាឧបករណ៍កៀបបង្វិល អាចផ្តោតលើការកៀបគ្រឿងផ្សំ ដោយគ្មានចំណែកណាមួយត្រូវបានបាត់បង់នោះឡើយ។
ស្លឹកបន្លែបៃតង 1 ពែង
កំណត់ទឹកក្រឡុករបស់ ដោយដាក់ស្លឹកបន្លែបៃតងតែ 1 ពែងប៉ុណ្ណោះក្នុងមួយពេល។ ដើមបន្លែ និងដើមសេលីរី មិនគួរប្រើជាមួយឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុកនោះទេ។
គ្រឿងផ្សំដែលទន់
ចាប់ផ្តើមជាមួយគ្រឿងផ្សំទន់ៗជាមុនសិន។
គ្រឿងផ្សំរឹង
ដាក់បញ្ចូលគ្រឿងផ្សំរឹង នៅពេលបញ្ចប់ការធ្វើទឹកក្រឡុករបស់អ្នក។ គ្រឿងផ្សំរឹងនឹងជួយសម្អាត ឬយកគ្រឿងផ្សំទន់ៗដែលនៅសេលសល់ចេញអ្វី។
គ្រឿងផ្សំដែលក្លាសេ
នៅពេលប្រើគ្រឿងផ្សំក្លាសេ ត្រូវប្រាកដថា ទុកអោយរលាយយ៉ាងហោចណាស់ 10 នាទីជាមុនសិន។ ការប្រើប្រាស់គ្រឿងផ្សំក្លាសេ ជួយធ្វើអោយទឹកក្រឡុករបស់អ្នកមានសភាពខាប់ សព្វ និងរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
កាកដែលនៅសល់
នៅពេលដែលអ្នកបានធ្វើទឹកក្រឡុករបស់អ្នករួចរាល់ហើយ អ្វីដែលអ្នកនៅសល់គឺកាកដែលសល់ពីការក្រឡុក។ សូមកុំបារម្ភ! វាជារឿងធម្មតានោះទេ។ ឧបករណ៍សម្រាប់ធ្វើទឹកក្រឡុកនេះមិនខូចខាតនោះទេ វានៅតែដំណើរការ។
@larigeibfood |
រូបមន្តសម្រាប់សុខភាពដ៏ល្អ |
អានបន្ថែម |