ទឹកផ្លែត្រសក់ក្រូចឆ្មា សម្រាប់ រដូវក្តៅ

នេះ​ជា​ភេសជ្ជៈ​សម្រាប់រដូវ​ក្តៅដ៏ល្អ​បំផុត​ ដែល​យើង​ធ្លាប់​បាន​សាក។ វាមានចំនុចពិសេស ដោយសារតែរសជាតិដ៏ល្អពីត្រសក់ស្រស់ដែលបេះចេញពីសួន ឬចំការ។ ភាពស្រស់ស្អាតនៃក្រូចឆ្មាស្រស់ និងពន្លឺនៃសូដាក្រូចឆ្មារដែលមានក្លិនឈ្ងុយ បង្កើតបានជាភេសជ្ជៈដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ សម្រាប់រដូវក្តៅភាគខាងត្បូង។ ល្អឥតខ្ចោះ នៅពេលសម្រាកជួបជុំខាងមុខផ្ទះ ជាមួយខ្យល់បរិសុទ្ធបក់រំភើយ នៅរាត្រីរដូវក្តៅដ៏កក់ក្តៅ។


គ្រឿងផ្សំ

  • ទឹកក្តៅ 2 ពែង
  • ស្ករស ½ ពែង
  • ក្រូចឆ្មារ 3 ផ្លែ ធ្វើការកៀបជាមួយម៉ាស៊ីនទឹកផ្លែឈើ Kuvings
  • ½ នៃផ្លែត្រសក់ធំ
  • 3 (12 អោនរ) កំប៉ុង ឬដបសូដារសជាតិក្រូចឆ្មា
  • ទឹកកក 2 ដុំ ឬតាមតម្រូវការរបស់អ្នក
  • ក្រូចឆ្មា 1-2 ចំណិត, ត្រសក់ 3-5 ចំណិត (សម្រាប់ការលម្អ)

របៀបធ្វើ

  1. ធ្វើទឹកក្រូចឆ្មារ និងទឹកត្រសក់ជាមួយនឹងម៉ាស៊ីន Kuvings (ម៉ាស៊ីនកៀបទឹកផ្លែឈើ REVO830 អាចកៀបទឹកក្រូចឆ្មារជាមួយសំបកបាន)

  2. ចាក់ទឹកក្តៅ និងស្ករចូលគ្នាក្នុងចានធំមួយរហូតដល់ស្កររលាយ។ លាយទឹកក្រូចឆ្មា និងទឹកត្រសក់

  3. ដាក់ក្នុងទូរទឹកកករយៈពេល 30 នាទី ឬរហូតដល់វាអាចប្រើការបាន

  4. ចាក់​សូដា​ក្រូចឆ្មា​ចូល​ក្នុង​ចានគោម។ ចាក់ទឹកក្រូចឆ្មាលើទឹកកក ហើយតុបតែងជាមួយចំណិតក្រូចឆ្មា និងចំណិតត្រសក់ពាក់កណ្តាល។

ទឹកក្រូចឆ្មារ និងទឹកត្រសក់បញ្ចូលគ្នាយ៉ាងល្អឥតខ្ចោះនៅក្នុងភេសជ្ជៈរដូវក្តៅដែលអាចធ្វើដោយខ្លួនឯងបាន។


 

webdesign nuc
ដាក់ស្លាក: Juice & Cocktail