ទឹកដោះគោគ្រាប់ល្ពៅ ពោរពេញទៅដោយសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ជាតិដែក និងខ្លាញ់ដ៏ល្អសម្រាប់សុខភាព ដែលផ្តល់នូវអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនដល់រាងកាយ។ គ្រាប់ល្ពៅ សម្បូរទៅដោយម៉ាញេស្យូម ដែលគ្រប់គ្រងកម្រិតសម្ពាធឈាម ជួយអោយឆ្អឹងមានសុខភាពល្អ និងធ្វើអោយគេងបានលក់ស្រួល។
ជាមួយនឹងទម្រង់ក្រីម និងរសជាតិដ៏ឆ្ងាញ់របស់គ្រាប់របស់វា ធ្វើអោយទឹកដោះគោគ្រាប់ល្ពៅ ក្លាយជាការបន្ថែមដ៏ឆ្ងាញ់ដល់ការទទួលទានគ្រាប់ធញ្ញជាតិ ទឹកក្រឡុក និងកាហ្វេជាដើម។
កម្រិតពិសោធន៍៖ មធ្យម
គ្រឿងផ្សំ
-
គ្រាប់ល្ពៅឆៅ 1 ពែង (គ្មានសំបក)
-
ទឹក 4-5 ពែង (សម្រាប់ត្រាំ)
-
ទឹក 2 ពែង
-
បន្ថែមអំបិលបន្តិច
សម្រាប់ទឹកដោះគោផ្អែម
-
វ៉ានីឡាចម្រាញ់ ½ ស្លាបព្រាបាយ
-
ទឹកស៊ីរ៉ូ 1 ស្លាបព្រាបាយ ឬ តឹកប្រទាលអាកាវ
- ប្រើប្រាស់ 2 ដង
ផលិតផលដែលត្រូវការ៖ ម៉ាស៊ីន kuvings ដែលផ្សំ
ការណែនាំ
ដាក់គ្រាប់ល្ពៅនៅក្នុងចានមួយ រួចបន្ថែមទឹក 4-5 ពែង ដោយវាគ្រប់គ្រាន់ដើម្បីត្រាំគ្រាប់ល្ពៅអោយបានល្អ។ ទុកឱ្យត្រាំរយៈពេល 6 ម៉ោងឬមួយយប់។ បង្ហូរទឹកចេញ ហើយលាងជម្រះគ្រាប់ពូជ។ បិទគម្របឆ្លាតវៃរបស់ម៉ាស៊ីនកៀបទឹកផ្លែឈើ។ បន្ថែមគ្រាប់ល្ពៅបន្តិចទៅក្នុងម៉ាស៊ីនកៀបទឹកផ្លែឈើ។ បន្ទាប់មកបន្ថែមទឹកក្នុងបរិមាណស្មើគ្នា។ បន្តដាក់ឆ្លាស់គ្នារវាងគ្រាប់ល្ពៅ និងទឹក ដោយដាក់បន្តិចម្តងៗក្នុងពេលតែមួយ។ ដំណើរការបែបយឺតៗ ដើម្បីអោយម៉ាស៊ីនកៀបទឹកផ្លែឈើមានពេលវេលាគ្រប់គ្រាន់លក្នុងការកិន គ្រាប់ពូជ។ បើកគម្របបង្ហូរ ដើម្បីបញ្ចេញទឹកដោះគោគ្រាប់។ បន្ថែមអំបិលមួយស្លាបព្រាទៅក្នុងទឹកដោះគោហើយកូរអោយសព្វ។ បន្ថែមជាតិផ្អែមតាមជម្រើស ប្រសិនបើអ្នកចង់បាន។ ទទួលទានបែបត្រជាក់ ដើម្បីទទួលបានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់។ ទឹកដោះគោគ្រាប់ល្ពៅនឹងរក្សាទុករយៈពេល 3 ថ្ងៃនៅក្នុងទូទឹកកក។