ជាតិគ្លុយកូស និងហ្វ្រកតូស ដែលមាននៅក្នុងផ្លែទំពាំងបាយជូរពណ៌ស្វាយ និងផ្លែប៉ោមបៃតងត្រូវបានរាងកាយស្រូបយកយ៉ាងឆាប់រហ័ស ដើម្បីជួយស្តារឡើងវិញពីភាពអស់កម្លាំង បន្ទាប់ពីតមអាហារពេញមួយថ្ងៃ។ សមាសធាតុជាតិដែកនៃស្ពៃស្ពីនេជ និងស្ពៃកាលី ជួយក្នុងការផលិតឈាម ដើម្បីធ្វើឱ្យការផ្ទេរអុកស៊ីសែនពីសួតទៅកាន់រាងកាយកោសិកាមានភាពប្រសើរឡើង ហើយក្រូចឆ្មាក៏ជួយបន្ថែមវីតាមីន C ដ៏ចាំបាច់បំផុតផងដែរ។
គ្រឿងផ្សំ៖
- ទំពាំងបាយជូ 1 គីឡូក្រាម
- ផ្លែប៉ោមបៃតង ១
- ស្ពៃខ្មៅ ១បាច់
- ខាត់ណា ១បាច់
- ក្រូចឆ្មា ១
🌙 រៀបចំពិធីបុណ្យរ៉ាម៉ាដានជាមួយម៉ាស៊ីនកៀបទឹកផ្លែឈើ Kuvings! ធ្វើអោយតមអាហាររបស់អ្នកកាន់តែងាយស្រួល និងកាន់តែមានសុខភាពល្អជាមួយនឹងទឹកផ្លែឈើស្រស់ ដែលគួរឱ្យទុកចិត្តរបស់យើង។