ទឹកក្រឡុកផ្លែប័របៃតង គឺល្អសម្រាប់ស្បែកមានបញ្ហាគ្រើម និងភ្នែកមិនច្បាស់, សកម្មភាពប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម និងប្រព័ន្ធការពាររាងកាយ។ ថែរក្សារាងដ៏ស្រស់ស្អាតជាមួយទឹកក្រឡុកមួយនេះ!


  គ្រឿងផ្សំ

ផ្លែបឺរ 200 ក្រាម, ចេក 100 ក្រាម, បន្លែស្លឹកខ្ចី 50 ក្រាម, ខ្ទិះដូង 150 ក្រាម

គន្លឹះ៖ ដាក់បញ្ចូលគ្នារវាងខ្ទិះដូង និងផ្លែបឺរ ធ្វើឱ្យទឹកក្រឡុកកាន់តែមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់។ ដោយសារផ្លែបឺរនៅខ្ចី និងរឹងមិនទាន់ទុំនៅឡើយ សូមយកវាមកក្រឡុក បន្ទាប់ពីវាទុំល្អ។

  របៀបធ្វើ

  1. 1. ចិតសំបកផ្លែបឺរ។ បកសំបកចេក រួចហាន់អោយបានល្អ
  2. 2. លាង​ស្លឹក​បន្លែខ្ចី​អោយបាន​ស្អាត រួច​ដាក់វាអោយស្រុះទឹក
  3. 3. ដាក់ strainer សម្រាប់ក្រឡុក ដោយដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូល ហើយកូរអោយសព្វ
  4. 4. ផឹកភ្លាម ឬទុកឱ្យត្រជាក់រយៈពេល ១ ម៉ោង បន្ទាប់សូមរីករាយទទួលទាន។

សារធាតុចិញ្ចឹម

សារធាតុ polyphenol, tocopherol និងវីតាមីន E នៅក្នុងផ្លែបឺរ ទប់ស្កាត់អុកស៊ីហ្សែនសកម្ម និងបន្ថយភាពចាស់។ សារធាតុ Beta carotene នៅក្នុងផ្លែចេកក៏មានឥទ្ធិពលប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដ៏ល្អផងដែរ។

ការទទួលទាន

1 ពែង

កាឡូរី (cal)

336.5 កាឡូរី/350 មីលីលីត្រ

ការទទួលបាន (មីលីលីត្រ)

350 មីលីលីត្រ

webdesign nuc
ដាក់ស្លាក: Smoothie