ឪឡឹក​ត្រជាក់​ចិត្ត​! បន្ថែមជីអង្កាម ជាមួយនឹងទឹកសូដាបន្តិច ដើម្បីអោយវាត្រជាក់មានរសជាតិ។


គ្រឿងផ្សំ

  • ផ្លែឪឡឹក ស្លឹកជីអង្កាម ផ្លែប៉ោម
  • ទឹកក្រូចឆ្មា 2 ស្លាបព្រា ទឹកសូដា (400 មីលីលីត្រ)

របៀបធ្វើ

  1. រៀបចំគ្រឿងផ្សំ ហើយកាត់វាជាទំហំសមល្មម
  2. រៀបចំកាំបិតកាត់នៅក្នុងធុង ហើយដាក់គ្រឿងផ្សំដែលបានរៀបចំនៅក្នុងធុងនេះ
  3. បង្វែរកម្រិតល្បឿនពីទាបបំផុត ហើយបើកយឺតៗបើករហូតដល់ខ្ពស់បំផុត
  4. តុបតែងលម្អរជាមួយ mint និងផ្លែប៉ោមមួយចំនួន

 

webdesign nuc
ដាក់ស្លាក: Juice & Cocktail