ឪឡឹកត្រជាក់ចិត្ត! បន្ថែមជីអង្កាម ជាមួយនឹងទឹកសូដាបន្តិច ដើម្បីអោយវាត្រជាក់មានរសជាតិ។
គ្រឿងផ្សំ
- ផ្លែឪឡឹក ស្លឹកជីអង្កាម ផ្លែប៉ោម
- ទឹកក្រូចឆ្មា 2 ស្លាបព្រា ទឹកសូដា (400 មីលីលីត្រ)
របៀបធ្វើ
- រៀបចំគ្រឿងផ្សំ ហើយកាត់វាជាទំហំសមល្មម
- រៀបចំកាំបិតកាត់នៅក្នុងធុង ហើយដាក់គ្រឿងផ្សំដែលបានរៀបចំនៅក្នុងធុងនេះ
- បង្វែរកម្រិតល្បឿនពីទាបបំផុត ហើយបើកយឺតៗបើករហូតដល់ខ្ពស់បំផុត
- តុបតែងលម្អរជាមួយ mint និងផ្លែប៉ោមមួយចំនួន